Tuotemerkit

Edustamamme tuotemerkit

Tuotteissa olemme erikoistuneet laadukkaisiin kansainvälisiin brändeihin, joihin kuuluvat, Rock Spring, Slazenger, Sanital Light, Caterpillar, Dickies, Ekofit, Comodo, Donnay,  Dunlop, Playboy ja Renato Marielli. Tuotevalikoimaan kuuluvat sukat, jalkineet, lämpökerrastot ja kauluspaidat. Tuotteemme ovat laadukkaita ja vastuullisia ja ne noudattavat tarkkoja kansainvälisiä laatustandardeja.

 

Vastuulliset tuotteet ja brändit, jotka noudattavat OEKO-TEX®- standardia.

Hanwestin tuotevastuullisuus on toiminnan kulmakivi ja sen maahantuomat tuotteet noudattavat tarkkaa kansainvälistä OEKO-TEX®- standardia. OEKO-TEX®- standardi on yksi maailman tunnetuimmista tekstiileistä, joka on testattu haitallisten aineiden varalta eikä se sisällä terveydelle haitallisia aineita.

Testaukset suoritetaan OEKO-TEX®-  kumppanilaitoksissa ja ne perustuvat laajaan OEKO-TEX®- kriteeristöön. Testeissä huomioidaan lukuisia säänneltyjä ja ei säänneltyjä aineita, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. Tuotteissa  on STANDARD 100 – merkintä, jolloin voit olla varma tuotteiden turvallisuudesta ja vastuullisuudesta.