Yritys ja yhteys

Hanwest kauppakumppanina

Asiakasyhteistyössä joustavuus on ensisijainen toimintamme periaate ja toimitamme tuotteet asiakkaille nopeasti ja takuuvarmasti. Hanwestin kansainväliset ja luotettavat logistiikkaverkostot takaavat sen, että tuotteet saapuvat asiakkaalle sovittuna ajankohtana huolellisesti ja asianmukaisesti pakattuina tuotteiden turvallisuus huomioiden. Maahantuomamme tuotteet ovat tarkoin valittuja ja ne noudattavat kansainvälistä OEKO-TEX®- laatustandardia. 

Vastuullisten ja laadukkaiden brändien sekä luotettavan ja nopean logistiikan ansiosta Hanwest on kauppakumppanina kokenut kansainvälinen toimija, jolle asiakassuhteiden hoitaminen parhaalla mahdollisella tavalla on ykkösasia. Hanwestin asiakasverkostoon kuuluvatkin Suomen suurimmat kauppaketjut kuten Tokmanni, Halpahalli, Puuilo, Halonen, Prisma ja Citymarket.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Kuopiossa keskeisellä sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Hanwestin tarina

Hanwestin toiminnan takana seisoo kokenut yrittäjä ja maahantuoja Timo Vesterinen yhdessä vaimonsa Sanna Vesterisen kanssa. Timo lähti mukaan maahantuontiin omalla yrityksellään vuonna 2008 kun Hanwest perustettiin yhdessä silloisen yhtiökumppanin kanssa. Alkuaikoina maahantuonnissa keskityttiin sukkatuotteisiin, mutta tuotevalikoima on laajentunut vuosien varrella.   

Tuotteissa Hanwest on erikoistunut laadukkaisiin kansainvälisiin brändeihin, joihin kuuluvat Rock Spring, Slazenger, Sanital Light, Caterpillar, Dickies, Ekofit, Comodo, Donnay, Dunlop, Playboy ja Renato Marielli. Tuotevalikoimaan kuuluvat sukat, jalkineet, lämpökerrastot ja miesten kauluspaidat. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja vastuullisia ja ne noudattavat tarkkoja kansainvälisiä laatustandardeja. 

Ota yhteyttä

Timo Vesterinen

Toimitusjohtaja, myynti

050 387 1990 timo@hanwest.fi

Sanna Vesterinen

Toimistopäällikkö

044 739 9399 sanna@hanwest.fi