Private label

Private label

Private label -tuotteilla tarkoitetaan tuotteita, joita myydään valmistajan merkin sijaan kaupan omalla tuotemerkillä, mutta tuotteiden valmistus ulkoistetaan valmistajalle. Private label mahdollistaa omien räätälöityjen merkkituotteiden luomisen yhteistyössä valmistajan kanssa. Private label- liiketoimintamallin suosio on kasvanut erityisesti verkkokauppojen keskuudessa. 

Hanwestilla on luotettavat kansainväliset kumppanit ja laadukkaat tuotteet sekä vankka kokemus, joiden ansiosta private label -tuotteiden valmistuksen ja myynnin aloittaminen yhteistyössä Hanwestin kanssa on helppoa ja turvallista. Ota rohkeasti yhteyttä Timoon tai Sannaan jos olet kiinnostunut private label-tuotteista.  

Private label-tuotteiden edut

  • Tuotteiden valmistusprosessin hallinta. Pystyt kontrolloimaan tuotteiden valmistusta materiaalien, laadun ja määrän suhteen.
  • Hinnoittelun määrittely. Voit määritellä  hinnoittelustrategian ja vaikuttaa tuotteiden kustannuksiin, jolloin tuotekohtaiset voittomarginaalit ovat paremmat.
  • Joustavuus. Pienet jälleenmyyjät voivat nopeasti vastata markkinoiden muuttuvaan kysyntään muuttamalla esimerkiksi tuotteen ominaisuutta. 
  • Tuotteen markkinoiti ja brändäys. Määrittelet itse kuinka tuotteet pakataan ja kuinka niitä mainostetaan.