Sanital Light maahantuonti

Sanital Light

Footwear for the well-being of your feet

Sanital Light Footwear- yrityksen tarina sai alkunsa vuonna 1986 kun terveydenhuollon työntekijöiden käyttämien puukenkien rinnalle tarvittiin ortopedinen jalkine. Jalkineiden käsityöläisiltä peritty valmistusmenetelmä on lähtöisin 1960-luvulta Italiasta Toscanan alueelta Luccan kaupungista. Sanital Lightin tarina on jatkunut nykypäiviimme saakka ja kenkäbrändistä on tullut suosittu ja tunnettu ympäri maailmaa.  

Sanital Light -jalkineiden suunnittelussa ja valmistuksessa jalkojen hyvinvointi toimii keskiössä. Valitsemalla nämä jalkineet varmistat jalkojesi hyvinvoinnin ja turvallisuuden.   

  • Jalkineissa on patentoitu anatomisesti muotoiltu geelipohjallinen, joka mukautuu kantapään muotoon ja tukee jalkaa. Pohjalliset ovat pehmeät ja ne vaimentavat iskuja ja suojaavat niveliä tärähdyksiltä. 
  • Kengät on suunniteltu ehkäisemään turvotusta ja kovettumia sekä parantamaan verenkiertoa. Ne myös poistavat raskaiden ja väsyneiden jalkojen sekä selkäkipujen tuntemuksia.  
  • Kenkien valmistuksessa käytetään korkealaatuisia ekologisia materiaaleja, minkä ansiosta kengät ovat ihanan kevyet jalassa. Lisäksi ne takaavat optimaalisen pidon ja turvallisuuden kaikilla pinnoilla.